lap tetejére

Ortopédia - Állatorvosi lézerszemészeti rendelő

Tartalomhoz ugrás
Budapesti rendelőnk
Dr. Fux Attila sebész állatorvos, térdspecialista
Bemutatkozás
Az állatorvosi munka egy kivételes hivatás! A gazdiknak saját állatuk igazi kincs, valódi társ és családtag is egyben, sokszor a nap 24 órájában egész életen át összefonódik sorsuk, jobban ismerik egymást, mint bárki más. Ezt nem csak tanultam, tapasztaltam állatorvosként, hanem nap mint nap boldog kutya és macskatulajdonosként szerencsére érezhetem, átérezhetem.
Ezért aki hozzám fordul bármilyen tanácsért, vagy akár a bajban kér segítséget, tegye bizalommal, mert ez a bizalom kölcsönös! Ezentúl ez a bizalom egyben megtiszteltetés is, amelyet köszönök és legjobb tudásom szerint szolgálom . Folyamatosan külföldi és hazai szakirányú tanfolyamok, workshop-ok rendszeres részvevőjeként vallom, sosem lehet eleget tudni, tanulni kell az előttünk járóktól, hogy magunk is jobbak legyünk!
 A sebészetben folyamatosan új műtéti technikák látnak napvilágot, új, modernebb képalkotó eljárások, vizsgálatok jelennek meg, de a régi módszerek megalapozott ismerete szintén nagyon fontos, mert ezek a jó megoldások sokszor még mindig!
 Vallom, hogy a beteget egyénileg kell feltérképezni, mert nincs két egyforma eset, nincs két egyforma beteg! Alapos, mélyreható vizsgálatok, konzultáció után tudjuk, ha már minden részletet ismerünk a legjobb megoldást ajánlani!
 Köszönöm az időt, a bizalmat amelyet rám szánt!
 
Baráti Üdvözlettel,
 
Dr. Fux Attila sebész állatorvos, térdspecialista
Tel: 06-70-2523483
Vissza a tartalomhoz